2002-03-14

Årets Leverantör 2001 utsedd

Leverantörsdagen hos NOTE drog till sig över 50 underleverantörer till elektronikindustrin. För att gynna lyhördhet korar NOTE årligen en av leverantörerna till Årets Leverantör. Motiveringen löd ”För ett gott samarbete baserad på god leveransprecision, hög kvalitet och teknisk support med en personlig och pålitlig service”. Komponentdistributören ACTE Components AB valdes till årets leverantör 2001.

”Förra året var tufft för de flesta och det finns ett uppdämt behov av att få inblick i hur vi ser på framtiden”, säger Bengt Emesten, VD NOTE Components AB.

Syftet är också att skapa en närmare relation mellan kund och leverantör för att ge ökad förståelse över vilka frågor som är viktigast för dagen. ”För bara ett par år sedan var komponentbristen och att överhuvudtaget få leverans den stora utmaningen. I dag är det prissänkningar och kredittider som diskuteras”, fortsätter Bengt Emesten.

NOTE, som gick mot strömmen och gjorde rekordresultat 2001, tror på ljusare tider. ”Det handlar inte så mycket om en kris, utan om en omställning. Mängden elektronik som skall produceras ökar månad för månad, men de nya produkterna finns inte inom mobiltelefonin. ” avslutar Bengt Emesten.

För ytterligare information kontakta:
Bengt Emesten, tel. 0176-794 08 eller 0708-788031

Se fler pressmeddelanden