2017-04-27

David Krantz utsedd till ny inköpschef i NOTE

David Krantz tillträder som inköpschef för NOTE senast den 1 augusti. Han har lång erfarenhet av inköp och kommer närmast från Ericsson och rollen som Global Category Group Manager.

David ersätter Markus Norrbom som lämnat NOTE på egen begäran efter närmare 12 år inom koncernen.

"Jag är stolt och glad över att kunna presentera David som ny inköpschef för NOTE. Jag är övertygad om att han kommer att vidareutveckla och stärka NOTE ytterligare inom inköpsområdet", säger Stefan Hedelius, vd och koncernchef.

"Jag är hedrad över möjligheten att arbeta med inköpsledning för ett väletablerat och ledande bolag inom elektroniktillverkning. NOTE har ett tydligt fokus på att erbjuda ett ökat kundvärde genom sin starka inköpsfunktion. Det kräver ett helhjärtat kundfokus i samband med ett starkt samarbete med NOTEs leverantörer. Jag ser fram emot att vara delaktig i att driva det vidare", säger David Krantz.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Hedelius, vd och koncernchef, tel. 076-100 07 31

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för produktion av elektronikbaserade produkter. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 1 096 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 900. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu.

Informationen lämnades för offentliggörande den 27 april 2017 klockan 08.30 CET.

Se fler nyheter