2002-06-12

Digital Vision lägger ut sin produktion till NOTE

Digital Vision som tar fram systemlösningar till kunder inom film/video, TV och multimedia, har fattat beslut om att låta NOTE ta hand om all elektroniktillverkning.

Digital Vision har varit kund i NOTEs Torsbyfabrik sedan 1998. Företaget har samtidigt haft egen produktion och sluttest av produkterna. Nu tar företaget steget fullt ut och låter NOTE Torsby ta hand om hela tillverkningskedjan inklusive service. Viss tillverkning kommer även att ske vid NOTEs produktionsenhet i Kista. Digital Vision blir en av NOTE Torsbys större kunder.

– Vi utvecklar nu samarbetet ytterligare med Digital Vision och det är positivt att vi har fått förtroendet att producera kompletta system och produkter, säger Gerd Levin-Nygren, VD NOTE Torsby.

NOTE Torsby har drivit ett samarbetsprojekt med Digital Vision inom området produktionsteknik. År 2000 fick fabriken i Torsby MQS branschpris för sitt arbete med att implementera den nya BGA-tekniken i produktionsprocessen. Arbetet skedde i samarbete med Digital Vision och IVF.

– Det är glädjande för NOTE att vi nått så långt i samarbetet med Digital Vision att de nu tar steget att lägga ut hela sin produktion till oss. Vi vill gärna hjälpa våra kunder genom att ta hand om hela tillverkningskedjan. Då kan vi spara både tid och pengar åt bägge parter, säger Sten Dybeck, Koncernchef NOTE AB.

För ytterligare information kontakta:
Sten Dybeck, Koncernchef NOTE AB, tel 0708-55 18 00
Gerd Levin-Nygren, VD NOTE Torsby, tel 0560-68 93 48, 0708-11 68 48

Se fler nyheter