2023-04-04

Inbjudan till presentation av NOTEs Q1-rapport den 19 april

Kvartalsrapporten för det första kvartalet 2023 publiceras den 19 april klockan 08.30 CET. Klockan 10.00 CET samma dag anordnar NOTE en telefonkonferens för analytiker, media och investerare.

Rapporten presenteras av NOTEs vd och koncernchef Johannes Lind-Widestam på engelska. Presentationen kommer att hållas hos Citylife på Sveavägen 63 via Financial Hearings i Stockholm i lokalen Röntgen. Anmälan görs genom att maila nina.avasjo@note-ems.com. Sista anmälningsdag är den 12 april 2023. Om eventet blir fullbokat kommer aktieägare ges förtur att delta.

Presentationen kommer även att sändas live. För att se sändningen, högerklicka på länken här och välj öppna länk. Ingen föranmälan krävs för att se webbsändningen. En inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand på NOTEs hemsida www.note-ems.com.

NOTE behandlar de personuppgifter som du lämnar i din anmälan i enlighet med vår Privacy policy. När du deltar via nätet sparas personuppgifter som deltagarna själva lämnar. För att läsa mer om hur NOTE hanterar personuppgifter, vänligen läs vår Privacy policy https://www.note-ems.com/en/wp-content/uploads/sites/2/2023/03/NOTE-Privacy-policy_rev-5.pdf

Välkommen!

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef, tel. 070-541 72 22

Frida Frykstrand, finansdirektör, tel. 070-462 09 39

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 3 687 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 400. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök
www.note-ems.com.

Se fler nyheter