2004-10-21

NOTE – fortsätter växa snabbt och uthålligt av egen kraft

NOTE – fortsätter växa snabbt och uthålligt av egen kraft

NOTE är ett av Sveriges snabbast växande företag, enligt Maratonlistan 2004 som idag presenteras av tillväxtkonsulten Ahrens Rapid Growth och Svenska Dagbladet. Det är tredje året i rad som NOTE tar en plats på Maratonlistan och går i år, med en uthållig tillväxt på 27 procent, in på listans 29:e plats.

"Vi är mycket nöjda med att finnas med på Maratonlistan för tredje året i rad. Vi ser vår tillväxt som ett resultat av det förtroende vi har hos våra kunder," säger Erik Stenfors, Koncernchef för NOTE.

"De svenska företag som med en storlek på över 50 anställda och som vuxit stabilt under en tio års period i Sverige med lönsamhet – de är eliten av Sveriges tillväxtföretag! Att finnas med på Maratonlistan är en otrolig prestation," säger Thomas Ahrens, Ahrens Rapid Growth.

"En placering på listan är inte bara en belöning för bolagets goda resultat och snabba tillväxt. Det är också ett bevis på nytänkande och ett gott entreprenörskap, som förhoppningsvis inspirerar och utmanar andra företag och koncerner till att stärka tillväxtkraften att nomineras till kommande års listor," fortsätter Thomas Ahrens.

Ytterligare upplysningar lämnas av:
Erik Stenfors, Koncernchef NOTE; 0176-799 01 eller 0709-50 80 70

Fakta om NOTE
NOTE är en av Skandinaviens ledande kontraktstillverkare av elektronik och erbjuder specialistkompetens inom elektronikproduktion i hela värdekedjan; från design och utveckling via tillverkning till eftermarknad.
NOTE finns etablerat i Sverige, Storbritannien, Polen och Litauen.
Nettoomsättningen för år 2003 uppgick till 859 miljoner SEK och resultatet före skatt till 63 miljoner SEK. Antalet anställda i koncernen uppgår till ca 950. NOTE är noterat på Stockholmsbörsens O-lista.
www.note.se

Ahrens Rapid Growth
Ahrens Rapid Growth är konsulter i tillväxt. Ahrens specialitet är att hjälpa sina kunder, oavsett bransch, att växa extremt snabbt, uthålligt och lönsamt – sann tillväxt. Genom konsultinsatser från sökning av nya tillväxtaffärer till genomförande i praktisk handling arbetar Ahrens med företagens tillväxt. Ahrens har 20 års erfarenhet av vad företag gör annorlunda för att uppnå tillväxt. Verksamheten bygger på kunskap som förvärvats genom forskning och arbete i 100-tals tillväxtföretag sedan 1991. I Ahrens Rapid Growth ingår även Ahrens University som genomför utbildningsprogram på företagsledningsnivå.
www.ahrens.se

————————————————————
Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se
Följande filer finns att ladda ned:
http://www.waymaker.net/bitonline/2004/10/21/20041021BIT22130/wkr0001.pdf

Se fler nyheter