2004-08-17

NOTE i nära samarbete med Gunnebo

NOTE i nära samarbete med Gunnebo

NOTE AB, en ledande leverantör inom elektronikproduktion i Sverige, har valts till strategisk partner av säkerhetsföretaget Gunnebo AB. Avtalet innebär att NOTE kommer att börja konsolidera merparten av Gunnebos behov av elektronikkomponenter.

Gunnebos Jan van Leersum, senior vice president of Group Purchasing, har fått uppdraget att inledningsvis samordna en betydande del av inköpen inom Gunnebos olika divisioner. – Vi har beslutat att fokusera på några få specifika områden. Elektronik är ett område där stora synergieffekter kan uppnås som jag ser det. Vår uppgift är att hitta leverantörer som lever upp till våra behov och krav, säger Jan van Leersum. – En genomgång av vår inköpsprocess kommer att hjälpa oss uppnå högre kvalitet, kortare ledtider och bättre priser.

– Att Gunnebo har valt oss som strategisk partner är ytterligare ett steg i internationa-liseringen av NOTE, berättar NOTEs Koncernchef Erik Stenfors. – Gunnebo är ett företag med ett utomordentligt gott rykte, och en ny kund för oss. Vi ser fram emot ett nära samarbete med dem.

Gunnebo är en internationell säkerhetskoncern med 110 företag i 32 länder. Dessutom har koncernen försäljning på ytterligare 100 marknader via agenter och distributörer. Gunnebos säkerhetsprodukter består huvudsakligen av brand- och inbrottsskyddade kassaskåp, säkerhetsprodukter för banker och kontanthantering, elektroniska säkerhetssystem, brandskydd, utrustning för passerings- och behörighetskontroll, alarmcenter samt utrustning för yttre och inre områdesskydd. Gunnebo Engineering har en ledande position inom lyftprodukter och fästsystem för bygg- och industrisektorn.

För ytterligare information, välkommen att kontakta:
Erik Stenfors, VD och Koncernchef NOTE AB, tel 0176-799 01, 0709-50 80 70 eller Thomas Magnusson, Manager International Sales, NOTE Norrtelje AB, tel 0176-794 46, 0708-28 66 44.

Fakta om NOTE
NOTE är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom EMS (Electronics Manufacturing Services). Företaget erbjuder kompletta helhetslösningar, inkluderande design, prototyper, serietillverkning, test, logistik, reparation och garantiservice. Koncernen har totalt ca 900 anställda. NOTE är noterat på Stockholmsbörsens O-lista. Mer information på www.note.se.

————————————————————
Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se
Följande filer finns att ladda ned:
http://www.waymaker.net/bitonline/2004/08/17/20040817BIT21670/wkr0001.pdf

Se fler nyheter