2023-11-23

NOTE – Inbjudan till kapitalmarknadsdag 2023

NOTE har nöjet att bjuda in analytiker, investerare och finansiell media till en kapitalmarknadsdag tisdag den 12 december 2023.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas via Financial Hearings på Inderes studio på Västra Trädgårdsgatan 19 i Stockholm. Mötet startar klockan 13:00 och beräknas pågå till klockan 15:00, följt av ett mingel.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering av den aktuella utvecklingen i NOTE av vd och koncernchef Johannes Lind-Widestam. Därtill kommer personer från verksamheten att presentera de expansioner NOTE gjort de senaste åren på olika marknader. Dessutom görs en uppdatering av NOTEs långsiktiga finansiella mål och initiativ inom hållbarhet.

Presentationerna kommer att ske på engelska. Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att maila till ir@note-ems.com. Sista anmälningsdag är den 6 december 2023. Om eventet blir fullbokat kommer aktieägare ges förtur att delta. Kapitalmarknadsdagen kommer även att sändas live. För att se sändningen, högerklicka på länken här och välj öppna länk. Ingen föranmälan krävs för att se webbsändningen. En inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand på NOTEs hemsida www.note-ems.com.

NOTE behandlar de personuppgifter som du lämnar i din anmälan i enlighet med vår Privacy policy https://www.note-ems.com/wp-content/uploads/2021/04/NOTE-Privacy-policy_rev4.pdf

Se fler nyheter