2001-06-05

NOTE Norrtelje AB (f d Norrtelje Elektronik) tar plats på Tillväxtlistan 2001

Norrtelje Elektronik AB i Norrtälje (som under april har bytt namn till NOTE Norrtelje) har kvalificerat sig för Tillväxtlistan 2001, som i dag presenteras av tillväxtkonsulten Ahrens och Svenska Dagbladet. Tillväxtlistan – listan där alla är vinnare – omfattar Sveriges 62 snabbast växande företag.

– Att växa så snabbt, lönsamt och uthålligt som Norrtelje Elektronik har gjort är en fantastisk prestation, säger Thomas Ahrens, vd för Ahrens Rapid Growth.

Förra året toppades Tillväxtlistan av IT-konsulter och bemanningsföretag, men i år ligger produktföretag inom traditionella branscher högt på listan.

Norrtelje Elektronik AB har kvalificerat sig för femte året i rad och finns i år på 53:e plats på Tillväxtlistan.

Ahrens definition på tillväxtföretag är ett företag som under de senaste fem åren har haft en genomsnittlig organisk omsättningsökning på minst 25 procent, har 50 anställda och en omsättning på minst 50 miljoner kr. Ahrens Rapid Growth och Svenska Dagbladet har publicerat Tillväxtlistan årligen sedan 1993.

För ytterligare information, kontakta:

Mats Hultin, VD NOTE Norrtelje, tel: 0708-53 95 51
Patrik Kvarnlöf, Vice VD och försäljningschef, NOTE Norrtelje, tel: 0708-85 35 90

Thomas Ahrens, vd på Ahrens Rapid Growth, telefon 070-879 11 00 eller thomas.ahrens@ahrens.euromail.se

Ahrens Rapid Growth är tillväxtkonsulten som myntade begreppet tillväxtföretag och årligen producerar den s.k. Tillväxtlistan. Ahrens-gruppen består av tre dotterbolag och ett joint venture. Ahrens-gruppen har totalt 55 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Oslo.

Se fler nyheter