2019-06-11

NOTE och UNIPOWER utökar sitt samarbete

UNIPOWER har valt NOTE som tillverkningspartner för sin senaste linje av högeffektiva kraftelektroniksystem.

De två företagen har samarbetat sedan 2012. NOTE har tillverkat kraftprodukter och system åt UNIPOWER. Försäljningen väntas på årsbasis bli cirka 25 miljoner kronor.

”UNIPOWER har varit en av NOTEs kunder i flera år och samarbetet har varit väldigt framgångsrikt”, säger Johannes Lind-Widestam, NOTEs vd och koncernchef. ”Det är därför glädjande att vi nu går in i en ny fas tillsammans”. 

”UNIPOWER ställer hårda krav när det gäller att välja en tillverkningspartner. Under åren har vi utvecklat ett brett utbud av kraftprodukter och behövde arbeta med ett företag som är flexibelt såväl som anpassningsbart och smidigt. NOTE var det perfekta valet för att ta våra produktlinjer in i framtiden”, säger John Ely, Vice President of Global Product Development UNIPOWER. ”På grund av att vi är selektiva när det gäller tillverkningspartners, så är vi väldigt nöjda med att utöka vårt samarbete med NOTE.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef, tel. 070-541 72 22
  
Henrik Nygren, finansdirektör, tel. 070-977 06 86 

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 1 476 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1050. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu.

Om UNIPOWER
UNIPOWER ger kraft åt missionskritiska applikationer, med en komplett serie av högeffektiva likriktare, nätaggregat, batteriladdare, växelriktare och kompletta AC/DC-system. UNIPOWER har huvudkontor i Coral Springs, Florida, USA, med global försäljning/service och över 50 000 aktiva installationer i över 60 länder.

Informationen lämnades för offentliggörande den 11 juni 2019 klockan 08.30 CET. 

Se fler nyheter