2005-05-09

NOTE utökar samarbetet med Dresser Wayne

NOTE, en av Nordens ledande kontraktstillverkare av elektronik, har tecknat ett tvåårsavtal med en av sina största kunder, amerikanska Dresser Wayne, för att öka samarbetet med 50%.

Dresser Wayne utvecklar, tillverkar och marknadsför bensinpumpar och elektroniska betalsystem. NOTE har under många år levererat elektronik till Dresser Wayne som nu valt att utvidga samarbetet med NOTE genom att teckna ett leverantörsavtal som löper på två år.

”Vi är mycket nöjda med både leveransprecisionen och kvaliteten NOTE står för”, säger Bill Brink, Commodity Manager Dresser, Inc. ”Det är anledningen till det ökade samarbetet”.

”Ordern är ett bevis på vår starka position som komplett EMS-leverantör” säger Erik Stenfors, VD och Koncernchef NOTE. ”För Dresser Wayne är det mycket viktigt med en smidig och global logistik, då slutkunden kräver leverans till USA och Brasilien”.

Avtalet mellan NOTE och Dresser Wayne gäller en markant ökning av samarbetet jämfört med det tidigare avtalet. Produktionen sker i NOTE Lund, ett av koncernens dotterbolag.

”Tack vare givande relationer och positiva förhandlingar har NOTE fått det här nya, globala kontraktet”, säger Magnus Persson, Säljchef NOTE Lund.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Erik Stenfors, koncernchef, NOTE AB, tel 0176 – 799 00 eller 0709 – 50 80 70
Bill Brink, Commodity Manager, Dresser Wayne, tel +1 512 388 8773
Magnus Persson, Säljchef NOTE Lund AB, tel 046 – 286 92 55 eller 0708 – 39 37 47

Se fler nyheter