2004-03-16

NOTEs Gerd Levin-Nygren vald till Årets Chef

Tidningen Chef har i år utsett NOTE Torsbys vd, Gerd Levin-Nygren till årets chef. Gerd har uppmärksammats för att hon genom sitt empatiska ledarskap förändrat Torsbyfabrikens rykte. Dessutom blomstrar verksamheten ekonomiskt och det finns en arbetsglädje utan like på NOTE Torsby.

Gerd Levin-Nygrens dagliga arbete är att leda NOTE Torsbys fabrik med 130 anställda. Där börjande hon på lagret för 32 år sedan och har sedan dess arbetat sig upp till toppen. Hon är mycket involverad i försäljningsarbetet och en uppskattad motpart i en mycket mansdominerad bransch.

– Det känns både hedrande och roligt att bli vald till Årets Chef, säger Gerd. Naturligtvis är det en stor ära för mig men också roligt för hela NOTE-koncernen, eftersom vi är ett av de få framgångsrika företagen i en bransch som har haft det tufft. Mitt mål som chef är att ha nöjda kunder samtidigt som jag har personalen med mig, och med den här utmärkelsen känns det som jag lyckats, avslutar Gerd.

Utmärkelsen Årets Chef delas ut under Kompetensgalan på Berns Salonger i Stockholm tisdagen den 16 mars och juryns motivering lyder: ”Årets Chef kombinerar en stark känsla för den egna orten med förmågan att ställa krav på resultat i en globaliserad och hårt konkurrensutsatt bransch. Genom ett ledarskap präglat av människokännedom, lyhördhet och beslutskraft visar Årets Chef vägen till attraktiva jobb, tillväxt och framtidshopp i glesbygden.”

För mer information, kontakta:
Gerd Levin-Nygren, vd NOTE Torsby, telefon 0708-11 68 48, eller Martin Kreuger, chefredaktör på Chef, telefonn 070-357 57 52, eller Erik Stenfors, koncernchef, telefon 0709-50 80 70.

Om NOTE
NOTE är en av Sveriges ledande elektroniktillverkare med över 30 års erfarenhet från branschen. Vi erbjuder marknadsnära produktion via ems-ALLIANCETM – ett globalt nätverk av elektroniktillverkare med partners i Brasilien, Kina, Indien, Italien och USA.
Totalt har koncernen drygt 800 anställda och omsätter ca 900 MSEK årligen. I Sverige är vi fördelade på sex produktions-anläggningar/Center of Excellence och NOTE Lab/säljkontor. Utanför Sverige finns vi med fabrik i Litauen, samt med verksamhet i Centraleuropa som styrs från vårt kontor i Gdansk, Polen.
Styrelsen i NOTE har aviserat avsikten att introducera NOTE på Stockholmsbörsen senast 2005. www.note.se

Se fler nyheter