2021-11-24

NOTE – Inbjudan till kapitalmarknadsdag 2021

NOTE har nöjet att bjuda in analytiker, investerare och finansiell media till en kapitalmarknadsdag torsdag den 16 december 2021.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Bond i Helio på Grev Turegatan 30 (Financial Hearings) i Stockholm. Mötet startar klockan 13:00 och beräknas pågå till klockan 15:00, följt av ett mingel.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering av den aktuella utvecklingen i NOTE av vd och koncernchef Johannes Lind-Widestam. Därtill kommer Martin Deas, vd för NOTEs senaste förvärv, engelska iPRO, ge en beskrivning av bolagets framgångsrika utveckling inom EV Charging Solutions. Vidare kommer Karin Nichols, vd för NOTE Torsby, redogöra för den pågående expansionen av NOTEs verksamhet i Torsby. Dessutom görs en presentation och förtydliganden av NOTEs målsättningar inom hållbarhetsområdet och av NOTEs långsiktiga finansiella mål.

Presentationerna kommer att ske på engelska. Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att maila linnea.wilemoll@note-ems.com. Sista anmälningsdag är den 9 december 2021. Kapitalmarknadsdagen kommer även att sändas live. För att se sändningen, högerklicka på länken här och välj öppna länk. En inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand på NOTEs hemsida www.note-ems.com. Ingen föranmälan krävs för att se webbsändningen.

NOTE behandlar de personuppgifter som du lämnar i din anmälan i enlighet med vår Privacy policy https://www.note-ems.com/wp-content/uploads/2021/04/NOTE-Privacy-policy_rev4.pdf

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Linnéa Wilemoll, Corporate Communicator, tel. 072-452 30 95

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 2 295 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 300. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök
www.note-ems.com.

Se fler nyheter