2022-11-18

NOTE – Inbjudan till kapitalmarknadsdag 2022

NOTE har nöjet att bjuda in analytiker, investerare och finansiell media till en kapitalmarknadsdag onsdag den 14 december 2022.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Bond i Helio på Grev Turegatan 30 via Financial Hearings i Stockholm. Mötet startar klockan 13:00 och beräknas pågå till klockan 15:00, följt av ett mingel.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering av den aktuella utvecklingen i NOTE av vd och koncernchef Johannes Lind-Widestam. Därtill kommer Henrik Andersson, vd för NOTE Lund, att beskriva expansionen av NOTEs verksamhet i Lund. Dessutom görs en uppdatering av NOTEs långsiktiga finansiella mål och initiativ inom hållbarhet.

Presentationerna kommer att ske på engelska. Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att maila linnea.wilemoll@note-ems.com. Sista anmälningsdag är den 7 december 2022. Om eventet blir fullbokat kommer aktieägare ges förtur att delta. Kapitalmarknadsdagen kommer även att sändas live. För att se sändningen, högerklicka på länken här och välj öppna länk. Ingen föranmälan krävs för att se webbsändningen. En inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand på NOTEs hemsida www.note-ems.com.

NOTE behandlar de personuppgifter som du lämnar i din anmälan i enlighet med vår Privacy policy https://www.note-ems.com/wp-content/uploads/2021/04/NOTE-Privacy-policy_rev4.pdf

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Linnéa Wilemoll, Corporate Communicator, tel. 072-452 30 95

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 3 463 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 400. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök
www.note-ems.com.

Se fler nyheter