Vicon Motions Systems

Communication

Vicon Motions Systems – världsledande inom rörlig bildbehandling

Vicon ligger i Oxford, England, och har jobbat med NOTE i Windsor sedan 2011 med två produktgenerationer av sina framgångsrika kameraprodukter.

Vicon är den ledande utvecklaren av produkter för motion capture* och tjänster inom biovetenskap, virtuell verklighet, underhållning och teknikbolag.

Serviceerbjudandet har inkluderat prototypframtagning, NPI och volymproduktion samt leverans av funktionstestade kort genom att använda ett Kanban** system. NOTE hjälper Vicon genom hela processen och tillverkar för närvarande två kamerafamiljer, Vantage och Vero.

Nick Japhtha, Supply Chain Manager på Vicon säger, ”NOTE i Windsor har varit en viktig partner för oss. Kvaliteten och leveransen av styrenheter är kritiskt för framgången för vår verksamhet. Genom att jobba tillsammans har vi säkerställt att produkten alltid är tillgänglig när våra kunder behöver den”.

*Motion capture är olika tekniker för att spela in och lagra rörelser.
**Kanban är en metod för att hantera arbetsflöden, designat för att hjälpa dig att visualisera ditt jobb, maximera effektivitet och vara agil.

Se fler referenser