2004-08-27

NOTEs nya fabrik invigd av ”Svennis”

NOTEs nya fabrik invigd av "Svennis"

NOTEs nya produktionsanläggning i Torsby har nu invigts av fotbollsledaren Sven-Göran Eriksson. Fabriken är en av Europas modernaste med en fabrikslayout anpassad till NOTEs Excellence-koncept.

På torsdag eftermiddag den 26 augusti klippte Sven-Göran Eriksson – förbundskapten för Englands fotbollslandslag – bandet till NOTEs nya produktionsanläggning i Torsby. Fabriken som har en yta på 4 500 kvm, bygger på ett industriellt nytänkande med stark hightech profil. I invigningen deltog, förutom Sven-Göran Eriksson och representanter för NOTE, även Landshövdingen i Värmland Eva Eriksson och Kommunalrådet i Torsby Håkan Laack.

"Med den här produktionsanläggningen är NOTE väl rustad för kommande utmaningar i en högkonjunktur", säger Erik Stenfors, Koncernchef för NOTE. "Vi är naturligtvis också väldigt tacksamma för att Sven-Göran, som har många band till Torsby, engagerat sig i fabriksinvigningen"

"Vi har i Torsby en inriktning mot elektronik i tuffa miljöer", säger Gerd Levin-Nygren, VD för NOTE Torsby. "Det vill säga elektronik som sitter i produkter som utsätts för vibrationer, fukt, extrema temperaturer, etc. Tillverkningskompetens inom detta område är viktigt för många produktutvecklande bolag i Sverige".
Drygt 200 inbjudna gäster hade samlats för ceremonin. I sina anföranden betonade Landshövdingen Eva Eriksson och Kommunalrådet Håkan Laack att satsningen är viktig för länet och för kommunen, inte minst genom det nytänkande som ligger bakom den nya fabriken.

Efter invigningen hölls en utfrågning på temat ledarskap. I panelen satt Sven-Göran Eriksson och Gerd Levin-Nygren, som tidigare i år utsetts till Årets Chef.
Eftermiddagen avslutades med fabriksvisning och bankett.

För mer information, kontakta
Erik Stenfors, VD och Koncernchef NOTE AB, tel. 0176-799 01 eller 0709-50 80 70
Gerd Levin-Nygren, VD NOTE Torsby, tel. 0560-68 93 48 eller 0708-11 68 48
Bilder från invigningen finns på NOTEs hemsida, www.note.se

Om NOTE
NOTE är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom EMS (Electronics Manufacturing Services). Företaget erbjuder kompletta helhetslösningar, inkluderande design, prototyper, serietillverkning, test, logistik, reparation och garantiservice. Nettoomsättningen för år 2003 uppgick till 859 miljoner SEK och resultatet före skatt till 63 miljoner SEK Koncernen har totalt ca 900 anställda. NOTE är noterat på Stockholmsbörsens O-lista. Mer information på www.note.se

————————————————————
Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se
Följande filer finns att ladda ned:
http://www.waymaker.net/bitonline/2004/08/27/20040827BIT21470/wkr0001.pdf

Se fler nyheter